Over mij

‘De belofte aan mezelf dat ik nu écht eens een VA ga inzetten’, las ik bovenaan de offerte. En daar begon mijn nieuwe avontuur.’

‘Wat wil je uiteindelijk doen met je diploma?’, vroeg mijn moeder me na het afronden van mijn middelbare school. Achteraf ben ik blij dat ze kritisch was over mijn vervolgopleiding en kon voorkomen dat ik ondoordacht en voor de gezelligheid mijn vriendinnen achterna ging. Ik koos vol overgave voor de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistente, waar ik in 2012 afstudeerde. Niet veel later stapte ik in de trein naar mijn allereerste baan als directiesecretaresse in de bouwsector. De verkeerde trein, trouwens, maar dat terzijde. De eindbestemming was in ieder geval een goede keuze, net als alle keuzes daarna.

Wanneer ik zelf de stoute ondernemersschoenen aantrok? Dat was toen ik in contact kwam met een bekende food fotograaf. Ik wachtte lange tijd op haar offerte, waar ik meerdere keren achteraan moest bellen. Ze was druk. Te druk.

Op dat moment kreeg ik het zelfvertrouwen om voor mezelf te beginnen.

Na een tijdje ontving ik eindelijk haar offerte. Bovenaan schreef ze ‘Hier is ‘ie dan, mijn beloofde offerte. En de belofte aan mezelf dat ik nu écht eens een VA ga inzetten, haha!’ Dat was het moment dat ‘het’ ging kriebelen. Wat ik als directiesecretaresse voor één bedrijf kon, kon ik ook voor mezelf doen. Voor ondernemers die – net als deze fotograaf – gewoon lekker bezig willen zijn met waar ze goed in zijn. Zónder die offerteaanvraag over het hoofd te zien. Daar begon mijn nieuwe avontuur. Ik leerde alles op het gebied van ondernemen.

 Sinds 1 juli 2021 is SAN Virtual Assistant een feit en als geboren doener ben ik vanaf daar gewoon gaan bouwen. Het werd mijn persoonlijke missie om de drukke ambitieuze ondernemers meer rust te laten ervaren waardoor hij of zij meer groei en geluk creëert! De groei van jouw bedrijf!

 

Meer over SAN? Wist je dat…

Creativiteit één van mijn belangrijkste kernwaarden is? Dat zit hem in oplossingen, maar ook in events en organisatie, uitstraling en contentcreatie.

Ik ben aangesloten bij een businessclub voor jonge ondernemers?

In het weekend kan ik enorm genieten van gezelligheid met een hapje en een drankje. 

Ik stiekem ook een enorme passie heb voor fotografie?

Omdat ik dagelijks veel achter mijn computerscherm zit ga ik graag de natuur in voor een heerlijke wandeling.

En, wat doe jij?

Herken jij die offerteaanvraag die veel te lang blijft liggen? Of handel je hem juist lekker snel af, waardoor je te weinig toekomt aan waar je écht voor hebt gekozen? Kortom, wat doe jij allemaal te veel of juist te weinig? Ik ben er ontzettend benieuwd naar!

01

Boek een vrijblijvend klik-gesprek van 15 minuten. Een persoonlijke klik is de basis voor een goede samenwerking!

02

Is de klik aan beide kanten aanwezig? Dan volgt er een intakegesprek.

03

Samen maken we concrete afspraken over de taken, doelen en verwachtingen. Onze samenwerking is volledig maatwerk.

Sanne van Hermelen

Woonplaats:

Tiel

Telefoonnumer:

E-mail:

Hé, vertel eens!

Wat zou jij met één uur extra tijd in de week doen? Of per dag! Zullen we het daar eens over hebben? Dan kijken we gelijk of we een match zijn. Ik heb de tijd. Jij ook?